ακολουθηστε μας

ΑΧΑΡΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ποιο 5G; Στο Μενίδι έφτασε το… ΣπιρG

Την κεντρική πλατεία των Αχαρνών επέλεξε την Κυριακή για ένα βραδυνό ποτό και… χαλάρωση μετά από (μία ακόμη) κοπιαστική ημέρα ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής τα έλεγε, σε εμφανώς καλή διάθεση, με νέους της πόλης που τον πλησίασαν και κάπου εκεί έπεσε και η μυθική ατάκα!

Όταν μία κοπέλα τον ρώτησε πως προλαβαίνει να είναι… παντού και πριν ο υπουργός προλάβει να εξηγήσει τον τρόπο που έχει να είναι πανταχού παρών, ένας από το τραπέζι πετάχτηκε και το… διέπραξε: “Ο Σπίρτζης είναι σίφουνας, είναι πιο γρήγορος από το 5G, τρέχει με ταχύτητες… ΣπιρG“.

Τα γέλια πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την Πλατεία Αγίου Βλασίου με τον Σπίρτζη να εξηγεί αργότερα και όταν η κουβέντα πήγε στα σοβαρά ότι έχει σχέδιο για να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν οριστικά σελίδα στο Μενίδι.

“Για αυτό και κατεβαίνω υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, είναι μια περιοχή που αγαπάω και μια περιοχή, παράλληλα, στην οποία πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά για να αλλάξει πρόσωπο” είπε ο Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ