ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Xαμός στο ΣπιρG party – «Για τη νεολαία τα κάνουμε όλα»

Ο… τυφώνας ΣπιρG “χτύπησε” και πάλι στο Μενίδι, αυτή τη φορά με ένα πάρτι που θα μείνει για καιρό αξέχαστο σε όσους συμμετείχαν.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σπίρτζης έκανε ένα διάλειμμα στην κοπιαστική προεκλογική μάχη που βρίσκεται στην κορύφωση της και είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να κουβεντιάσει με νέους της πόλης που έδωσαν το παρών στο ΣπιρG party στην πλατεία Βλασίου και τη “Λεμονιά“.

Εμφανώς ευδιάθετος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών πείραζε όλον τον κόσμο και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι αγαπάει τη νεολαία και έχει τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο να μιλάει στη ψυχή των νέων.

“Για αυτούς τους νέους δίνουμε τη μεγάλη μάχη” έλεγε ο Χρήστος Σπίρτζης σε μια παρέα που είχε μείνει ως αργά και τόνιζε πως: “Την Ελλάδα στην επόμενη ημέρα θα την πάνε οι νέοι άνθρωποι, τα προοδευτικά μυαλά που έρχονται για να διορθώσουν τα λάθη και να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον. Νιάτα και συντήρηση δεν πάνε μαζί και η ελπίδα για την πρόοδο είναι οι νέοι μας. Αξίζει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους δώσουμε την ώθηση να βγουν μπροστά”.

Εντυπωσιασμένοι από την απλότητα, την αμεσότητα και τη διάθεση του Χρήστου Σπίρτζη φάνηκαν να μένουν όσοι βρέθηκαν στο πάρτι και γνώριζαν για πρώτη φορά τον υπουργό και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Και για όσους απορούν πως βγήκε το ΣπιρG μπορούν να διαβάσουν ΕΔΩ και να καταλάβουν!

Δείτε φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά: