ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σπίρτζης: «Kάνουμε όσα έπρεπε να έχουν γίνει τόσα χρόνια» – Μεγάλο αθλητικό κέντρο στo Oλυμπιακό Χωριό!

“Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί αυτά που έπρεπε να είχαν γίνει στην Αττική αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έγιναν τόσα χρόνια” τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σπίρτζης κατά την παρουσίαση του μεγάλου υπερτοπικού αθλητικού κέντρου που δημιουργείται σύντομα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού .

«Κι όλα αυτά» , πρόσθεσε ο κ Σπίρτζης, «ενώ όλοι ξέρουμε πόσο μας κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τι συνέπειες είχαν στην οικονομική κρίση που ακολούθησε».

Στο νέο Αθλητικό Κέντρο που κατασκευάζεται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε μια μεγάλη έκταση 75 στρεμμάτων θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις και ξενώνες για την φιλοξενία των Εθνικών μας Ομάδων.

Θα κατασκευαστούν, μεταξύ άλλων, εξέδρες για 3,5 χιλιάδες θεατές στο υφιστάμενο γήπεδο, θα αντικατασταθούν οι χλοοτάπητες, θα επισκευαστεί το Ολυμπιακό κολυμβητήριο κ.α

Στην εκδήλωση ενημερώθηκαν οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού από την γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη και την διοικητή του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη και για την μείωση σχεδόν στο μισό της αξίας ανά τ.μ. στην οποία τους παραχωρήθηκαν τα διαμερίσματα απο τον ΟΕΚ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η νέα τιμή ανά τ.μ. μειώθηκε στα 304,41 ευρώ κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημα των οικιστών του Ολυμπιακού χωριού που είναι στην πλειοψηφία τους τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ