ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Επίθεση… φιλίας της Δημοτικής Αστυνομίας σε όσους παρκάρουν παράνομα

Ένα νέο μέτρο μπαίνει σε λειτουργία από τη Δημοτική Αστυνομία, έτσι ώστε να πείσει τους δημότες των Αχαρνών που παρκάρουν παράνομα να αναθεωρήσουν την τακτική τους.
Έτσι και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα όσοι σταθμεύουν παράνομα, δεν θα λαμβάνουν κλήση αλλά ενημέρωση!

Με αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα πληροφορούνται για την παράβασή τους αλλά και ότι στο μέλλον η παράβαση αυτή θα συνεπάγεται και την επιβολή του αντίστοιχου προστίμου.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της υπηρεσίας της Δημοτικής Αστυνομίας με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία της και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες.

Το μέτρο έθεσε σε λειτουργία ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δημοτικής Αστυνομίας, Μιχάλης Βρεττός ο οποίος και δήλωσε:

«Ως νέα Δημοτική Αρχή εγκαινιάζουμε μία νέα σχέση ανάμεσα στους δημότες και το Δήμο μας. Δεν έχουμε σκοπό να ασκήσουμε μία τιμωρητική πολιτική. Είναι όμως σημαντικό να καταλάβουν όλοι ποια είναι τα όρια και να μην τα ξεπερνάμε.

Τηρουμένων των αναλογιών και με βάση τη δυναμική της Διεύθυνσης της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία αποτελείται από πολύ λίγα άτομα, θα προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες μας έτσι ώστε να μην αναγκαστούμε να επιβάλουμε πρόστιμα. Αναμένουμε και από τους ίδιους να εξαντλήσουν την ευσυνειδησία τους. Εξάλλου, είναι στο χέρι μας να γίνει ο Δήμος μας, μία σύγχρονη πόλη».

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ