ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα (αχαρ)ΝΕΑ μας της Τρίτης

Σήκωσε… κουβέντα η απόφαση του acharnea να εκφράσει τη στήριξη του στον Γιάννη Κασσαβό ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής στο δήμο Αχαρνών.

Χαιρόμαστε γιατί η πλειοψηφία και μας κατάλαβε και συμφώνησε μαζί μας.

Υπήρχαν και οι κακοπροαίρετοι που είδαν… αλισβερίσι. Δεν τους αδικούμε τους ανθρώπους. Όταν σε άλλα sites της περιοχής βλέπουν επί τρεις μήνες η κεντρική σελίδα να είναι πίνακας ανακοινώσεων όπου χωράνε… όλοι (αρκεί να στάξουν το χαρτζιλίκι) είναι κάπου λογικό να θεωρούν ότι όλοι υπάρχουν για να παίρνουν τα… ψιλά τους.

Ε, εμείς δεν είμαστε τέτοιοι και βρήκαμε τη χρυσή ευκαιρία να σας το αποδείξουμε: στα ταμεία μας δε μπήκε ούτε μισό ευρώ από αυτές τις εκλογές! Κουβαλάμε και την τρέλα μας αλλά έχουμε και τα σχέδια μας, βλέπετε. Δεν είμαστε εδώ για αρπακτές… Τι λέτε; Δε μας πλησίασαν για να προβληθούν; Πρώτο site στις Αχαρνές είμαστε. Κάντε μια βόλτα στο alexa να το δείτε και μόνοι σας… (Κάποια στιγμή θα βγάλουμε και τα analytics έτσι για να χαλαρώσει και ο κάθε… ψωνισμένος).

Τα πράγματα είναι απλά: στηρίζουμε Κασσαβό γιατί θέλουμε ένα καλύτερο – επιτέλους – Μενίδι. Έναν δήμο δημιουργίας, έναν δήμο στήριξης, έναν δήμο διάφανο, λειτουργικό, αποτελεσματικό.

Περάστε μια βόλτα από τα προεκλογικά γραφεία του κυρίου Ντούρου και του Γιάννη Κασσαβού. Στο πρώτο θα δείτε… χλίδα, φώτα, λούσα αλλά και μια διάθεση… χαβαλέ. Στον Κασσαβό θα δείτε έναν χώρο λιτό που ένα επιτελείο λιώνει νυχθημερόν για να πετύχει τη μεγάλη νίκη.

Και ξέρετε κάτι; Επειδή κι εμείς εδώ ζούμε…. Η νίκη του Κασσαβού έρχεται.